Yoga Opleidingen Limburg | Yoga Roots Parktstad

Yoga opleidingen Limburg YRP is een onderwijsinstelling die is opgericht met de missie om yogaliefhebbers en professionals te helpen verdiepen en hun yoga skills verder te ontwikkelen. Wij bieden een breed scala aan thema's aan, met daarnaast internationale certificering voor yogadocenten die op zoek zijn naar kwaliteit.

We zijn een team van ervaren yogadocenten die nieuwsgierigheid en kwaliteit waarderen en streven ernaar om alle yogadocenten een professionele en aangename leerervaring te bieden. We streven ernaar om een vriendelijke, comfortabele en inspirerende omgeving te creëren waarmee yogaliefhebbers hun hart kunnen ophalen. YRP Yoga Docentenopleiding heeft als doel om yogadocenten te helpen bij het verbeteren van hun kennis en vaardigheden door middel van veel praktijk, onderbouwde theorie, en diepgaande filosofie.De oudste yoga school van Zuid-Limburg

Bijna 30 jaar geleden zijn wij begonnen op een zolderkamer onder de naam Tsondru, wat vrij vertaald vanuit het Sanskriet "enthousiaste energie", of "daadkracht" betekent. Over de jaren is de school uitgebreid met betere materialen, gespecialiseerde zalen, en meerdere locaties door Zuid-Limburg, regio Parkstad. Daarbij leiden wij meer dan 10 jaar ook nieuwe yogadocenten op in onze opleidingen tot yogadocent.

Wij zijn zelf geëvolueerd naar Yoga Roots Parkstad. Steeds meer zijn wij in contact gekomen met onze basis, onze wortels. Deze wortels zijn stevig verankerd. Iedere wortel vertegenwoordigt opnieuw de wonderbaarlijke diversiteit van wat yoga ons te bieden heeft.