Docenten

 

Doe wat je moet doen. Vastberaden, met heel je hart. De reiziger die aarzelt, doet slechts stof opwaaien op de weg. (Boeddha)

 

Wie zijn wij?

Onze liefde voor de leer en leefwijze yoga en voor de mens in al zijn facetten, heeft geleid tot ons erkende opleidingscentrum Yoga Roots Parkstad. Wij zijn enorm onder de indruk van de positieve aspecten aan yoga.

Yoga Roots Parkstad is trots op haar docententeam:  John Tumulero (directie, docent filosofie, didactiek, anatomie, meditatie, alignment), Daisy Tumulero (directie, docent psychologie, filosofie, didactiek, alignment, anatomie, meditatie), Frank Wissink, (kosha’s en filosofie) Trude Matla (alignment), Jon Hovens (Adem en Ontspanning), Ilona Pluijmaekers (Anusara Yoga), Anita Nieste (voedingsdeskundige), Govinda (John) Meijers (...) en René Tol (omgaan met Kundalini)

Na een leuke en leerzame periode lesgeven en opleiden, zijn onze yogadocentenopleiding en al onze bijscholingen erkend op Europees niveau. Niet alleen kundigheid, maar ook laagdrempelig contact, vertrouwen, medevreugde en evidence based werken vormen de basis van onze lesmethode.  Wij zijn er trots op te mogen samenwerken met alle docenten en professionals die onze visie delen. En op alle leerling-docenten, yogadocenten en therapeuten die deel uitmaken van onze erkende yogadocentenopleiding en bijscholingen!

 

Namasté!